CategoriesOver Daily Juices

Daily Juices Detox Box

Bij Daily Juices kunt u 4 verschillende soorten Detox Box bestellen. We bieden een pakket voor 1 dag (de welbekende ‘balansdag’) aan, maar ook voor 3 dagen, 5 dagen en zelfs 7 dagen.

Het zal u niet ontgaan zijn dat “detox” letterlijk ontgiften betekent. Door een breed scala aan invloeden van buitenaf, kan uw lichaam ‘in de war’ raken. Denk hierbij aan wisselende etenstijden, ongezond eten, een verstoord bioritme en stress. U zit dan niet lekker in uw vel, ervaart lusteloosheid of concentratieproblemen. Dan is het tijd voor een ‘reset’!

Met een detox kuur geeft u uw lichaam die zogeheten ‘reset’. Tijdens de detox neemt u gedurende een bepaalde periode (1 tot 7 dagen) 5 sappen en 2 shot per dag. Hierin zitten extra vitamines, mineralen en enzymen. De sappen en shots stimuleren het lichaam zichzelf te reinigen en ondersteunen de spijsvertering. Slecht verteerbare producten als koemelk, koffie, suiker en vlees kunt u beter vermijden tijdens de detox. Na afloop kunt u uw oude eetpatroon weer oppakken. Het is even doorzetten, maar uiteindelijk zorgt een detox voor meer energie, een stralende huid, een licht gevoel en een betere concentratie.

Periodiek detoxen kan ook fijn zijn voor mensen die last hebben van overgevoelige darmen. Door de darmen te reinigen en daarbij wat rust te gunnen, ervaren mensen dat ze minder prikkelbaar zijn.

Fysiek en mentaal detoxen

Veel mensen omschrijven een detox als ‘verhelderend’. Het is namelijk erg fijn om eens bewust met uw lijf en voeding bezig te zijn. Een groot deel van de mensen denkt namelijk helemaal niet na over wat ze zoal op een dag eten en drinken. Met een detox doorbreekt u deze gewoonte van ongezond voedsel nuttigen. De focus van een detox kuur is niet (uitsluitend) om af te vallen. Beschouwt u het als een herstart: we gaan weer even terug naar nul. Met een kuur als deze herstelt u dus niet alleen lichamelijke functies, ook uw denkwijze over eten.

En zeg nu zelf: een aantal dagen niet hoeven nadenken over wat u vanavond gaat eten is ook wel eens lekker!

Wat is het effect van de detox box?

Veel mensen vragen zich af of ze geen honger zullen krijgen tijdens de kuur. Dit valt meestal reuze mee en is ook een beetje afhankelijk van hoe streng u zich aan de sapkuur houdt (sommige mensen eten tussendoor nog wel eens lichte producten als noten, fruit of een salade). Wel omschrijft een aantal mensen dat ze het kauwen op voedsel en het drinken van koffie missen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van hoe lang uw kuur duurt. 1 tot 3 dagen wil meestal nog wel lukken, na de derde dag begint het al zwaarder te worden.
Dit klinkt wellicht demotiverend, maar dit kleine nadeel weegt totaal niet op tegen de voordelen.

Vanaf de tweede dag merken de meeste mensen al verbetering. Ze voelen zich dan vooral fit en positief, maar zien nog geen verbetering in hun huid en haar.

Startend bij dag 3 van de sapkuur valt het op dat ook de huid begint te stralen. Als mensen gevraagd wordt naar hun gevoel gebruiken ze woorden als: scherp, energiek, helder en betere concentratie. Opvallend veel mensen geven aan dat ze niet het hongergevoel ervaren waar ze vooraf bang voor waren. Mocht dit gevoel toch te sterk worden, kunt u altijd uw sapkuur aanvullen met licht verteerbare producten.

Reset uw lichaam, wordt bewust van uw eetgedrag en test uw wilskracht en zelfvertrouwen!

Meer vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Sappen en sapkuren zijn een gezonde aanvulling of variatie van uw gebruikelijk dieet. Gebruik ze om uw lijf de voedingsstoffen te geven, die het niet uit andere voeding haalt. Zo voorkomt u diverse kwalen, zoals de hierboven beschreven klachten (lusteloosheid, concentratieproblemen of overgevoelige darmen).