CategoriesOver Daily Juices

Frisse start 2021: Gezonde sappen en smoothies

Het nieuwe jaar is begonnen! Een kans om gezonder te leven en nare gewoontes achter te laten. Drink bijvoorbeeld dit jaar dagelijks een sapje of een smoothie om uw gezondheid een boost te geven. Overweeg ook eens een detox om uw darmen wat rust te geven.
Of uw goede voornemen nu afvallengezonder leven of meer genieten is: wij helpen u!
Onze lekkere, gezonde sappen, smoothies en shots helpen u om dit jaar uw doelen te halen! Dagelijks vers geperst en koel bij u thuis bezorgd!

New year, new me

Een jaarwisseling geeft veel mensen vaak de hoop en moed om ongezonde gewoontes te minderen en goede voornemens te starten. Gezonder leven is een zeer populair thema.
Hierbij kunt u denken aan stoppen met roken of vaker sporten, maar ook aan gezonder eten en drinken! Meer vitamines, mineralen en enzymen in uw dieet.

Sappen en smoothies zijn een zeer efficiënte manier om deze gezonde voedingsstoffen toe te voegen aan uw dagelijkse eet- en drinkpatroon. Per drankje kunt u meerdere stuks groente en fruit tot u nemen. Super snel en het smaakt nog lekker ook!

Wie veel last heeft van zijn of haar darmen kan dit jaar ook eens een detox overwegen. Wij hebben keuze uit detox boxen voor 1 dag, 3 dagen, 5 dagen of zelfs een week. Ons advies om niet te beginnen met 5 of 7 dagen. Een detox kuur kan namelijk een flink zware, mentale uitdaging zijn. Meer informatie over onze detox-pakketten voor thuis kunt u lezen in ons blog.

Sappen thuis per post

Dagelijks een sapje, smoothie of groente-/fruitshot nemen, is veel eenvoudiger te regelen dan u wellicht denkt. U hoeft hiervoor niet elke dag naar de supermarkt om vers fruit en verse groente in huis te halen.
Bestel eenvoudig via onze site, stuur een mail of bel ons! Wij persen onze sappen, smoothies en shots dagelijks, zodat u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit!